רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
סלט הטונה הפיקנטי של אורלי
מתכון

סלט הטונה הפיקנטי של אורלי

כ-15 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים לסלט

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

סלט בריא, עתיר חלבון דל שומן, עם ירקות שמושלם גם למריחה בכריך.

ההכנה:

1. מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית ומרססים בנדיבות עם תרסיס השמן.

2. מאדים את הבצל והשום עד לריכוך (לא להשחים).

3. מוסיפים למחבת את העגבניות, הפלפלים ומערבבים טוב ומאדים לריכוך.

4. מוסיפים את הרסק, הצ'ילי מתוק, הכמון, פלפל שחור והמלח. מערבבים טוב לקבלת תערובת אחידה.

5. מוסיפים הטונה ומערבבים טוב לאחידות התערובת.
מנמיכים את האש ומבשלים עד לרתיחה טובה.

6. סוגרים ומשאירים לצינון.

7. מאחסנים בקופסת איחסון ומכניסים למקרר עד להגשה.
** הסלט טוב ל-3-4 ימים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות