רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
באגטים קריספיים בציפוי קרמל ושומשום
מתכון

באגטים קריספיים בציפוי קרמל ושומשום

כ-100 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

קרמל

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

באגטים ביתיים ופריכים בציפוי של רוטב קרמל ושומשום, מתאימים לכל ארוחה.

• נשים בקערה את כל המצרכים מלבד המצרכים שמיועדים לקרמל ומערבבים הכל יחדיו עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
• נכסה את הקערה בניילון נצמד ועל מנת לקבל תפיחה טובה מומלץ להניח מעליו ראש שום ומגבת מעל השום.
• לאחר התפחה של כשעה, נקמח מלמעלה ונוריד אוויר.
• נותנים לבצק לנוח עוד כחצי שעה.
• לאחר מכן ניקח את הבצק, ונחלק אותו ל10 כדורים.
• נגלגל כל כדור לרצועה בגודל הרצוי.
• את הרצועות שהכנו נטבול בקרמל שהכנו מראש (אופן ההכנה יופיע בהמשך המתכון).
• לאחר שטבלתם רצועה ברוטב הקרמל, נגלגל את הרצועה בשומשום כך שהשומשום יידבק מכל כיווני הרצועה.
• אחרי שכל הרצועות מכוסות שומשום, נכניס אותם לתנור שחומם מראש ל220 מעלות (חובה שיהיה טורבו), לשים בתחתית התנור תבנית מים רותחים על מנת ליצור אדים - כך הבאגט מקבל קריספיות מיוחדת.

אופן ההכנה לקרמל:
• נשים סיר בלהבה קטנה, ונשפוך בפנים חצי כוס סוכר. לאחר שהסוכר נמס והפך צבעו לחום, נוסיף חצי כוס מים רותחים ונמתין שמעט יצטנן.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות