רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בורקיטס קמח שיפון מלא במילוי תפוחי אדמה
מתכון

בורקיטס קמח שיפון מלא במילוי תפוחי אדמה

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לציפוי

מרכיבים

למלית תפוחי האדמה

אופן ההכנה

בורקיטס טעימים עם שילוב קמח שיפון

ההכנה:
1. להכנת הבצק:
שמים בקערה גדולה את הקמחים והמרגרינה המומסת ולשים למעין עיסת פירורים.
מוסיפים את שאר מרכיבים לבצק וממשיכים ללוש לקבלת בצק רך וחלק.
עוטיפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר מינימום שעה.

2. במקביל מכינים את המלית:
מבשלים את התפוח האדמה עד שמתרכך, מועכים אותו לפירה.
מתבלים במלח ופלפל שחור, בודקים טעם ומתקנים עם צריך.

3. להכנת הבורקיטס:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (חום בינוני), מחלקים את הבצק ל-2 חלקים,
ומרדדים כל חלק, חורצים עם רינג עגול, עיגולים.
ממלאים באמצע כל עיגול קצת מהמלית שהכנו, סוגרים את העיגול.
חורצים בקצוות עם מזלג לסגירה טובה, וגם חורצים קלות בחלק העליון של הבורקיטס.
מניחים בתבנית אפייה שמרופדת עם נייר אפייה, ומורחים על הבורקיטס ביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה).

4. מכניסים לתנור כ-20 דקות ומוציאים שיתקררו.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות