רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פסטה ברוטב שמנת ושום
מתכון

פסטה ברוטב שמנת ושום

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פסטה שמנתית, קרמית ועשירה, שתפנק אתכם! והכי חשוב קלה להכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
כשהפסטה מוכנה, מוציאים אותה ומסננים(שומרים 1/4 כוס של נוזל הבישול).
מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית וממיסים את החמאה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות
מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומערבבים. 
מורידים את הגז לאש קטנה, ומערבבים רצוף משך 4-5 דקות, עד שהשמנת מסמיכה. 
מוסיפים, מלח ופלפל על פי הטעם. 
מוסיפים את הפרמזן והפטרוזליה ומערבבים. 
מוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך המחבת עם הרוטב, ואת 1/4 כוס נוזלי הבישול, ומערבבים. 
מעטרים עם גבינת פרמזן ומעט פטרוזליה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות