מצרכים למתכון עוגת קינדר שוקולד לבן

עוגה ל20 מנות
50 גרם שוקולד חלב
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
0.5 כוס סוכר
0.75 כוס קמח
250 גרם שמנת מתוקה
0.5 כפית תמצית וניל
4 יחידות ביצים
200 גרם שוקולד לבן
0.5 כפית אבקת אפיה
2 טיפות תמצית אגוזי לוז

אופן הכנת מתכון עוגת קינדר שוקולד לבן - עוגה מיוחדת מבוססת על ׳קינדר בואנו׳ שכולנו אוהבים

1. ממיסים שוקולד לבן, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים שאריות שוקולד, מקפיאים 10 דקות.

2. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז, שמים נייר אפיה בתבנית של תנור, מרססים שמן, יוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר.

3. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.

4. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.

5. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, טוחנים בבלנדר שוקולד חלב, מקשטים מעל (מדביקים את השוקולד עם שוקולד לבן מומס), מניחים שוקולד קינדר לקישוט.

נערך לפני 3 שנים על ידי בר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת קינדר שוקולד לבן עודת קינדר בואנו עוגה טעימה עוגת שוקולד לבן קינדר בואנו
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד בטעם של פעם

כשר לפסח

חיתוכיות שומשום בוטנים ודבש

ריבועי שומשום עם שברי בוטנים , מלאים בדבש ובמתיקות מעודנת - כשר לפסח

קינוח אישי לוטוס

קינוח אישי עם לוטוס וקרם צרפתי

אגס בנדיקט

מתכון מיוחד לאגס בנדיקט (Eggs Benedict)

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות

איפה אפשר לקנות את התבנית? בחנויות מקס לא מצאתי והאתר שלהם לא זמין .


0
0

לא הבנתי את הקטע של המגלגלים. . איך עושים את זה?


0
0

אשמח לדעת באיזו תבנית השתמשתם....


0
0