1. מחממים תנור ל 350 מעלות צלסיוס
2. יוצקים את הבלילה לעוגיות לתבנית אפייה מרובעת 9x9 משומנת
3. לפזר את הבלילה באופן שווה.
4. ליצוק את חמאת הבוטנים על גבי הבלילה באופן שווה
5. לפזר את שבבי השוקולד באופן שווה על פני חמאת הבוטנים.
6. לאפות במשך 25-30 דקות
בתיאבון !
עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף
עוגת גבינה פירורים מביסקווטים ללא אפייה
המתכון המוגזם לטוויסט ענק מפוצץ במלא טוויסטים מבפנים!
עוגה טעימה קלילה ומתאימה לכל עונות השנה