לכל קטגוריות המתכונים
קונוסים במילוי קצפת

מתכון

קונוסים במילוי קצפת

כ-30 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

קונוסים מבצק עלים עם שמנת מתוקה ופודינג וניל וכמובן הדובדבן שבקצפת, קינוח מתאים לאחרי הארוחה.

• נפשיר בצק עלים.
• נחתוך את הבצק עלים לרצועות לרוחב ונגלגל על קונוס או כל דבר שמזכיר את הצורה על מנת לקבל את הצורה.
• כשהבצק קיבל את הצורה , נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה.
• לאחר שהשחים מוציאים את הבצק עלים מהתנור ונותנים לו להצטנן מעט.
• לאחר הצטננות קלה, ממלאים את הקונוסים בקצפת שהכנו (אופן ההכנה בהמשך המתכון).
* אפשר להשתמש גם בקצפת מוכנה מהסופר, אך מומלץ להכין בבית!

אופן ההכנה לקצפת:
• נקציף שמנת מתוקה ופודינג וניל יחד עד קבלת קצפת אחידה.
* ניתן לעטר את הקונוסים באבקת סוכר ולשים דובדבן בקצפת.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות