רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פודינג דלעת
מתכון

פודינג דלעת

כ-35 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

פודינג דלעת מוקרם עם רוטב קרמל

1. עוטפים את הדלעת באריזה ומיקרוגל פלסטיק ב 600 ואט במשך 7 דקות.

2. חותכים את החלק העליון של דלעת לגרוף את זרעי יחד עם כמה בשר (כ 7/8 כוס).
מכניסים למיקרוגל את הדלעת ב 600 ואט למשך 2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.

3. מוסיפים כפות סוכר 1/2 והביצים לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. מסננים את התערובת. מוסיפים שמן וניל ומערבבים שוב. יוצקים את הפודינג לקערת הדלעת.

4. עוטפים בנייר כסף ומניחים אלומיניום בתוך תבנית אפיה. מוסיפים מעט מים חמים לסיר. אופים במשך שעה ב 320 מעלות צלזיוס. לאחר שזה נעשה, נותנים לזה להתקרר ושומרים במקרר עד שזה מתקרר לגמרי.

5. כדי להפוך את הרוטב קרמל, משלבים 4 כפות סופר ו2 כפות מים בסיר. מבשלים עד חום בהיר. מוסיפים 3 כפות מים ומערבבים.
יוצקים את רוטב הקרמל מעל הפודינג הצונן עם מנה של קצפת.
מקשטים עם עלי מנתה עבור צבע.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות