רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קרם פטיסייר תה ירוק
מתכון

קרם פטיסייר תה ירוק

כ-20 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קינוח מושלם לארוחה יפנית עם פרי או למילוי פחזניות

מחממים על אש בינונית חלב, תיונים ומקל וניל חצוי כולל התוכן שלו. מוסיפים כף מכמות הסוכר (מונע שריפת החלב)

בינתיים טורפים היטב ביצים, סוכר וקורנפלור לתערובת אחידה ונטולת גושים.

כשתערובת החלב רותחת רתיחה עדינה, שופכים בזרם דק תוף כדי טריפה לתערובת הביצים חצי ממנה.

מחזירים את כלל התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך כדי טריפה מתמדת (עד להסמכה)

מעבירים לתבנית ומכסים בניילון נצמד צמוד לקרם ומקררים.

לפני השימוש יש לטרוף היטב עד למרקם קרמי.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות