רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קינוח כוסות קוקוס וקרמל מלוח
מתכון

קינוח כוסות קוקוס וקרמל מלוח

כ-90 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

מוס קרמל מלוח

מוס קוקוס

שוקולד קוקוס

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בתחתית מוס קוקוס מעליו שוקולד קוקוס ומוס קרמל מלוח המתכון כשר לפסח ובעל טעם מיוחד

מוס קוקוס

  1. בכוס חד פעמית להשים את הג'לטין והמים ולהמתין רבע שעה.
  2. להמיס חמאה במיקרוגל
  3. לחמם שמנת מתוקה (הכמות הקטנה) במיקרוגל 
  4. להוסיף את החמאה לשמנת ולערבב.
  5. להוסיף את הג'לטין (לאחר שהושרה במים) ולערבב היטב.
  6. להוסיף את התמצית טעם ולערבב.
  7. מסננים את התערובת ואז מניחים להצטנן.
  8. מקציפים את המשנת מתוקה(הכמות הגדולה) ביחד עם האבקת סוכר לקצפת רכה.
  9. מקפלים את הקצפת רכה לתוך התערובת ששמנו להצטנן.
  10. מכניסים לשק זילוף ויוצקים לכוסות.
  11. מכיניסים למקרר ל40 דקות לפחות.

שוקולד קוקוס

  1. להמיס שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים.
  2. לאחר מכן להוסיף את השמנת מתוקה ולערבב עד שמתקבל גנאש.
  3. מוסיפים את הקוקוס מערבבים ומכניסים לשק זילוף.
  4. שמים במקרר למשך עשר דקות.

מוס קרמל מלוח

  1. בכוס חד פעמית להשים את הג'לטין והמים ולהמתין רבע שעה.
  2. מכינים קרמל מהסוכר.
  3. מורידים את הקרמל מהאש ומוסיפים את השמנת המתוקה (הכמות הקטנה) בהדרגה לקרמל תוך כדי ערבוב.
  4. להוסיף את החמאה ולטרוף כל הזמן עד לאיחוד.
  5. להוסיף את הג' לטין ולערבב עד איחוד.
  6. להוסיף את המלח ולערבב.
  7. מסננים את התערובת ומניחים להצטנן.
  8. מקציפים את השמנת מתוקה (הכמות הגדולה) לקצפת רכה ומקפלים לתוך התערובת ששמנו להצטנן.
  9. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן מכניסים למקרר לעשרים דקות.

הרכבה

  1. לאחר ששמנו את הכוסות ביחד עם המוס קוקס במקרר מזלפים מעל את השוקולד קוקוס.
  2. מכניסים למקרר לעשר דקות.
  3. מזלפים מעל השוקולד קוקוס את המוס קרמל מלוח.
  4. ניתן לשמור בקירור .

ובתאבון :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות