רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות טחינה שוקולד ולימון טבעוניות
מתכון

עוגיות טחינה שוקולד ולימון טבעוניות

כ-25 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

אביזרים

רכיבים לכ-24 עוגיות

אופן ההכנה

עוגיות טעימות, פריכות, טבעוניות ממכרות

עוגיות טעימות ופריכות מושלמות ליום העצמאות.
הן פרווה, טבעוניות וממכרות.
חג עצמאות שמח לכולם


1. מכניסים לפי הסדר את המרכיבים בקערה ביחד לבצק אחיד, אם הבצק יבש אז מוסיפים עוד כף מים חמים.
הבצק הוא טבעוני ללא ביצה לכן חשוב ללוש טוב ולאחד אותו לגוש אחד.

2. עוטפים את הבצק עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של כ-1/4 שעה.

3. מחממים תנור ל-180 מעלות.

4. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור.

5. מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים את משטח העבודה, ומקמחים את המערוך ומרדדים את הבצק לעובי של כ-3 ס"מ.
ובעזרת כוס/רינג קטן בקוטר 5 ס"מ חורצים את העוגיות מהבצק ומניחים בתבנית התנור בזהירות את העוגיות, כי הן עדינות.

6. אוספים את שאריות הבצק לגוש אחד, מקמחים ומרדדים שוב. חורצים עוד עוגיות ומניחים בתבנית. וכן הלאה.

7. מכניסים לאפייה של כ-15 דקות עד להזהבה, מוציאים ומצננים את העוגיות לחלוטין.
העוגיות מתייצבות בזמן הצינון.
אני ממליצה לאכול את העוגיות כמה שעות אחרי שהן מוכנות והתייצבו טוב. למחרת הן עוד יותר טובות. 

8. מאחסנים את העוגיות בקופסת אחסון עד שבוע-שבוע וחצי.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Guy632
Guy Shtern

יש מתכון של עוגיות טחינה שגיליתי ממש לאחרונה שגרם לי להתמכר לטעם שלו. זה מסוכן הדבר הזה


דווח לנו
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות