רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סטייק על האש
מתכון

סטייק על האש

כ-25 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

איך להכין סטייק אנטריקוט על האש

1. מוציאים את הבשר מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2. טובלים את נתח הסטייק בשמן זית משני הצדדים.

3. מניחים על מחבת פסים לוהטת או על רשת מנגל חמה

4. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס

5. נותנים לסטייק להיצלות עד שהוא מתחיל להפריש נוזלים (3-4 דקות מקסימום)

6. הופכים את הסטייק

7. מוסיפים עוד קצת פלפל ומלח

8. נותנים לסטייק להיצלות עוד 3 דקות בערך

9. מוציאים ומגישים (:

*זמני צלייה עלולים להשתנות בהתאם לסוג הנתח, משקל ועובי הסטייק.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות