מצרכים למתכון סטייק על האש

מצרכים למתכון
1 כפית פלפל שחור גרוס
220 גרם לנתח אנטריקוט
1 כפית מלח גס
1 כף שמן זית

אופן הכנת מתכון סטייק על האש - איך להכין סטייק אנטריקוט על האש

1. מוציאים את הבשר מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2. טובלים את נתח הסטייק בשמן זית משני הצדדים.

3. מניחים על מחבת פסים לוהטת או על רשת מנגל חמה

4. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס

5. נותנים לסטייק להיצלות עד שהוא מתחיל להפריש נוזלים (3-4 דקות מקסימום)

6. הופכים את הסטייק

7. מוסיפים עוד קצת פלפל ומלח

8. נותנים לסטייק להיצלות עוד 3 דקות בערך

9. מוציאים ומגישים (:

*זמני צלייה עלולים להשתנות בהתאם לסוג הנתח, משקל ועובי הסטייק.


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לסטייק על האש איך להכין סטייק אנטריקוט על האש סטייק אנטריקוט סטייק ל"ג בעומר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

המבורגר אנטריקוט

מתכון להמבורגר בשר אנטריקוט, צוואר ושומן כבש. לא יאמינו שזה המבורגר ביתי!

מיני קובה גלילית

מנת מיני קובה מדהימה לאורחים 30 - 40 יח' קטנות

כשר לפסח

קינוח אישי (סלט פירות וקרם)

קינוח אישי קל וחגיגי

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה נהדרות, אין מצב שאתם שותים נס קפה ללא העוגיות הללו

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!