רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בטטה מקורמלת במנגל או בגריל
מתכון

בטטה מקורמלת במנגל או בגריל

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

רכיבים

אביזרים

טיבול

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון טעים ובריא לל"ג בעומר

השף קובי מזרחי, מומחה בצלייה על האש, בשיתוף קיבוץ נירים המגדל בטטות טעימות, מגישים מתכון מקסים וטעים לל"ג בעומר.


1. חותכים את הבטטה הקלופה לקוביות של 2 על 2 ס"מ, מעבירים לקערה ומתבלים בשיני שום שלמות, טימין טרי, שמן זית ורוטב הצ'ילי.
מערבבים טוב הכל ביחד.
 
2. מניחים על נייר אפיה, אורזים ואוטמים היטב ביריעת נייר אלומיניום. ומניחים בזהירות על הגריל או מנגל.

3. הופכים מצד לצד ואחרי כ-20 דקות, תלוי ברמת החום של המנגל/גריל, מורידים ומגישים בטטה מקורמלת, טעימה להפליא.

זאת תוספת נהדרת המהווה תחליף רב טעם לתפוח האדמה המסורתי. בתאבון.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות