רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קראנץ פרג
מתכון

קראנץ פרג

כ-25 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

סירופ סוכר

מלית פרג

בצק שמרים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בצק שמרים ופרג הם שילוב מתבקש וטעים כלכך!

הכנת הבצק
במיקסר עם וו לישה, לשים את כל החומרים למעט החמאה כ5 דקות במהירות איטית.
מגבירים בהדרגה מהירות ומוסיפים חמאה בהדרגה.
כשכל החמאה בתוך הבצק, מגבירים למהירות גבוהה ולשים כ5 דקות נוספות,
עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.מניילנים ומקררים כשעתיים -שלוש במקרר.

הכנת המלית
מרתיחים חלב, חמאה, סוכר ודבש.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה
מצננים במקרר.

הכנת הסירופ
מרתיחים כ2 דקות ומצננים.

הרכבה ואפייה
חוצים בצק לשניים ומרדדים למלבן בעובי 2-3 ממ ובגודל 20*25 סמ.
מורחים מחצית מהמלית ומגלגלים  לגליל. חוזרים על הפעולה גם הבצק והמלית הנותרים.
מניחים בתבניות וגוזרים בעזרת מספריים חתכים לעומק הבצק.מתפיחים כשעה או עד הכפלת הנפח.
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב היטב.
מוציאים ומברישים בסירופ סוכר.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות