רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
פשטידה מרוקאית - מחמר
מתכון

פשטידה מרוקאית - מחמר

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מחמאר - פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית

1. מקלפים את התפו"א ומרתיחים עד לריכוך מלא ומועכים.
2. מוסיפים את הביצים הכוסברה ומערבבים עד לקבלת מסה ללא גושים.
3. מוסיפים את המרק עוף + אבקת אפיה מתבלים במלח ופלפל לבן ומערבבים.
4. מחממים סיר ומוסיפים שמן, כאשר השמן ממש רותח, שופכים את המסה ומנמיכים את האש.
5. לאחר כ- 3 דקות מכניסים לתנור חם 180 מעלות עד שהחלק העליון משחיר.
6. מוצאים מהתנור ועוברים עם סכין חדה על דפנות הסיר, שמים צלחת עם ניר סופג למעלה והופכים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות