1. יש לשים בסיר על הגז את החלב, חבילת שוקולד שבורה, כף קקאו, כפית נס קפה, השמן, והסוכר על הגז עד להמסה גמורה.
2. בקערה לערבב את הקמח עם השוקולית , חצי כוס סוכר, אבקת אפייה, וסוכר וניל.
3. להפריד את הביצים את החלבונים, להקציף לקצף יציב עם החצי כוס סוכר שנותרה, את החלמונים להוסיף לסיר השוקולד ולערבב במהירות שהביצים לא יתבשלו מהחום ולהוסיף את הרום והוניל.
4. את השוקולד להוסיף לתערובת היבשה של הקמח לבלילה ללא גושים, ולהוסיף לקצף לערבב בתנועות קיפול שהקצף לא יישבר.
5. לשמן תבנית ולשפוך באמצע התבנית, לשטח לתת דפיקה שבועות האוויר ייצאו, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ20 דקות ולבדוק עם קיסם שיוצא יבש.