רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת ריבת חלב
מתכון

עוגת ריבת חלב

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים לעוגת

מצרכים לקרם העוגה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת ריבת חלב הכי טובה שתאכלו!

אופן הכנת העוגה:
• מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
• מערבבים יחד את הקמח, חצי כוס סוכר, אבקת אפייה, קוקוס, והסוכר וניל.
• בקערה קטנה מערבבים את החלמונים, השמן, המיץ ,התמצית וניל, הרום, וגרידת הלימון לתערובת אחידה.
• את התערובת מוסיפים בהדרגה לתערובת היבשה עד לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
• את הבלילה שופכים לקצף ומקפלים בתנועות מעטפה שהכל יתערבב ביחד עד לקבלת בלילה ללא גושים.
• משמנים 2 תבניות קפיץ עגולות 26.
• שופכים מעט מהבלילה לקבלת שכבה דקה.
*(אם נשאר תערובת אפשר לעשות עוגת טורט רגילה) 
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל -150 מעלות כ20- דקות, עד שזה מוכן יש לבדוק עם קיסם.
• לאחר שהעוגה מוכנה יש להוציא אותה מהתנור ולקרר.


אופן ההכנה לקרם העוגה:
• להקציף את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
• על שכבת העוגה הראשונה למרוח ריבת חלב ומעל זה קרם, לסגור עם העוגה הנוספת ולצפות את כל העוגה מסביב.
• למעלה לזלף עוד ריבת חלב וקצפת כתאבת נפשכם.
• אפשר לקשט עם דובדבנים מסוכרים / קוקוס טחון גס/  וכל מה שבא ליד :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות