רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת ריבת חלב
מתכון

עוגת ריבת חלב

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים לעוגת

מצרכים לקרם העוגה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת ריבת חלב הכי טובה שתאכלו!

אופן הכנת העוגה:
• מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
• מערבבים יחד את הקמח, חצי כוס סוכר, אבקת אפייה, קוקוס, והסוכר וניל.
• בקערה קטנה מערבבים את החלמונים, השמן, המיץ ,התמצית וניל, הרום, וגרידת הלימון לתערובת אחידה.
• את התערובת מוסיפים בהדרגה לתערובת היבשה עד לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
• את הבלילה שופכים לקצף ומקפלים בתנועות מעטפה שהכל יתערבב ביחד עד לקבלת בלילה ללא גושים.
• משמנים 2 תבניות קפיץ עגולות 26.
• שופכים מעט מהבלילה לקבלת שכבה דקה.
*(אם נשאר תערובת אפשר לעשות עוגת טורט רגילה) 
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל -150 מעלות כ20- דקות, עד שזה מוכן יש לבדוק עם קיסם.
• לאחר שהעוגה מוכנה יש להוציא אותה מהתנור ולקרר.


אופן ההכנה לקרם העוגה:
• להקציף את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
• על שכבת העוגה הראשונה למרוח ריבת חלב ומעל זה קרם, לסגור עם העוגה הנוספת ולצפות את כל העוגה מסביב.
• למעלה לזלף עוד ריבת חלב וקצפת כתאבת נפשכם.
• אפשר לקשט עם דובדבנים מסוכרים / קוקוס טחון גס/  וכל מה שבא ליד :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות