רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
דלורית ממולאת בסלט קינואה
מתכון

דלורית ממולאת בסלט קינואה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מרכיבי המנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

תוספת מרהיבה לארוחה טובה

דלורית ממולאת בסלט קינואה

דלורית:
חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, מעט טימין, פלפל גרוס ומלח גס. 
לתנור (180מעלות) עד השחמה.

לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמתרכך ונהיה שקוף. מסננים.
מערבבים עם חמוציות, אגוזים (פאקן /קשיו) ועירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון.
ממלאים את הדלורית ובעזרת כף יוצרים צורת חצי כדור.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות