רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
דלורית ממולאת בסלט קינואה

מתכון

דלורית ממולאת בסלט קינואה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מרכיבי המנה

אופן ההכנה

תוספת מרהיבה לארוחה טובה

דלורית ממולאת בסלט קינואה

דלורית:
חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, מעט טימין, פלפל גרוס ומלח גס. 
לתנור (180מעלות) עד השחמה.

לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמתרכך ונהיה שקוף. מסננים.
מערבבים עם חמוציות, אגוזים (פאקן /קשיו) ועירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון.
ממלאים את הדלורית ובעזרת כף יוצרים צורת חצי כדור.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות