רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פטריות ממולאות בעצמן
מתכון

פטריות ממולאות בעצמן

כ-10 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מרכיבים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מנה ראשונה קוצרת מחמאות וקלילה

אופן ההכנה:
לבחור פטריות עגולות שיכולות להכיל מילוי.
חותכים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק.
במחבת עם חמאה ושמן זית, מטגנים בצל ואת הפטריות הקצוצות יחד עם הטימין מספר דקות לריכוך.
מצננים ומוסיפים לתערובת את המוצרלה והפרמז'ן.
ממלאים את הפטריות ומניחים בתבנית משומנת. 
אופים בתנור (180 מעלות) כ 10-15 דקות עד שהפטריות נצרבות והגבינות נמסות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות