רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טרטר סלק ופרחי ברוקולי
מתכון

טרטר סלק ופרחי ברוקולי

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

טרטר

אופן ההכנה

מנה מרשימה ומיוחדת אך פשוטה להכנה

אופן ההכנה:
מבשלים את הסלקים עד שמתרככים (בודקים ע"י החדרת סכין), מצננים ומקלפים עם קולפן.
חותכים לקוביות קטנטנות.
מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים מאד (שומרים בצד לקישוט).
קוצצים את הבצל ירוק, העירית והפלפל אדום.
מתבלים במלח, פלפל וחומץ בלסמי מצומצם.
לצורה העגולה מכניסים לרינג עגול ומהדקים.
תוספת מיוחדת:
פורסים 2 פרוסות עגולות מגבינת בושה עיזים, מניחים על הטרטר וצורבים עם ברנר.

מומלץ לשלב עם סלק רוקט ובצל סגול ברוטב בלסמי מצומצם, מלח ולימון.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות