רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
טארט בייגלה, שוקולד וריבת חלב

מתכון

טארט בייגלה, שוקולד וריבת חלב

כ-60 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה
מלית

אופן ההכנה

טארט מיוחד עם פירורים של בייגלה, ריבת חלב, שוקולד ושמנת מתוקה

• מכניסים את הבייגלה למעבד מזון, וטוחנים הכל לפירורים דקים.
• מוסיפים אל תוך המעבד את החמאה והדבש, ושוב טוחנים הכל עד שמתקבל מרקם אחיד.
• את התערובת שופכים לתבנית, ומהדקים היטב בתחתית ובדפנות התבנית.
• לאחר מכן, עוטפים את התבנית ומכניסים למקפיא כ30 דקות לפחות.

אופן ההכנה למלית:
• על הבסיס שנוצר, מורחים ריבת חלב ושוב מחזירים למקפיא לשעה נוספת.
• ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל, בפולסים של כמה שניות כל פעם עד שיתאפשר לערבב הכל לקרם אחיד.
• לאחר שערבבנו והתקבל קרם אחיד, מצננים לטמפרטורת החדר, ויוצקים על הריבת חלב ומיישרים.
• מפזרים את שברי הבייגלה מעל, ושוב מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
* אפשר להכניס למקרר לשעתיים, עד שהשוקולד מתייצב.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות