רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מרק ברוקולי
מתכון
כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מרכיבי המרק

אופן ההכנה

מרק ברוקולי מפנק ועשיר במיוחד

בסיר המרק ממיסים חמאה ומטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים שום קצוץ דק ומטגנים 2 דקות.
מסירים מהברוקולי את הגזעים העבים ומוסיפים לסיר. ממלאים בציר ירקות או מים עד לכיסוי ומבשלים בסיר מכוסה עד שגזע הברוקולי מתרכך.
טוחנים במוט בלנדר. מתבלים במלח (כ 2 כפיות), פלפל לבן (ככפית. אפשר פלפל שחור) וחצי כפי אגוז מוסקט.
בקערה בצד ממיסים 2 כפות קורנפלור בחצי ליטר חלב.
מביאים את המרק לרתיחה קלה ומוסיפים את החלב. מערבבים עד להסמכה. מתקנים תיבול.
מקשטים בפרחי ברוקולי חלוטים ושמן זית.

לגרסה יותר מושחתת:
במקום חלב, להוסיף שמנת לבישול.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות