רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
ביף וולינגטון
מתכון

ביף וולינגטון

כ-60 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מרכיבים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

סינטה עטופה בדוקסל פטריות ובצק עלים

לילה לפני מפשירים במקרר בצק עלים.

מכינים דוקסל פטריות:
קוצצים את הבצל קצוץ מטגנים בשמן זית.
קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת. מתבלים בטימין (רק העלים),מלח ופלפל.
ומבשלים עד לריכוך הפטריות ושנוזלי הפטריות התאדו. מצננים.

מוצאים את הסינטה מהמקרר כשעה לפני ההכנה וחותכים את הנתח לקוביות בגודל 8×5 סמ, יצא לי 8 חתיכות .
מתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל גרוס.
וצורבים במחבת גריל לוהטת כדקה מכל צד. מעבירים למקרר לעצירת הבישול.
לאחר מכן מושחים כל נתח בחרדל דיז'ון חלק.

על משטח מקומח, מרדדים מעט את הבצק. חותכים לגדלים שיעטפו את הנתח.
בכל קוביית בצק עלים, מפזרים מהדוקסל פטריות, עליו מניחים את הנתח סינטה ומגלגלים. סוגרים את הקצוות. מניחים על הצד עם התפר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
במרכז של הבצק עושים חור (מעין ארובה) ליציאת אדים.

אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 25 דקות או עד שהבצק נאפה.

הביף וולינגטון הנפוץ נעשה עם פילה בקר כנתח שלם. אופן ההכנה זהה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות