מצרכים למתכון פבלובה מפורקת

מצרכים למתכון
1 חבילה אוראו
2 כפיות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
4 יחידות נשיקות מרנג
1 חבילה פטל קפואה
250 גרם מסקרפונה בטמפ החדר
2 כפות אבקת סוכר
4 יחידות חלבונים
קציפת מסקרפונה
250 מיליליטרים שמנת מתוקה
0.5 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנת מתכון פבלובה מפורקת - מרנג עם תותים וקציפת מסקרפונה לקינוח מושחת

 

מקציפים את החלבונים עם המיץ לימון עד לקצף לבן ואז מוסיפים כף סוכר כל 5 שניות.
מקציפים כ 8 דקות עד שהקצף נוקשה וכשמרימים את המקצף נותר שפיץ.
מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים עוד חצי דקה.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים בתנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום 90-100 מעלות בין שעה לשעתיים. 
שעה למרקם רך יותר שעתיים למרקם פריך ונוקשה.

אופן הכנת הקציפת מסקרפונה

מקציפים תחילה את המסקרפונה. לאחר שהתרכך מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עד לקציפה יציבה.

חול אוראו- פשוט טוחנים אוראו.

רוטב פטל:
בקלחת שמים כוס פטל קפוא, חצי כוס מים, 4 כפות סוכר וכף מיץ לימון ומבשלים על אש בינונית עד שמתרכך.
מסננים ומצננים.

מצלחתים
מפזרים חול אוראו, ערמות של קציפת מסקרפונה, נשיקות מרנג, תותים טריים ורוטב פטל.

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפבלובה מפורקת מרנג תותים קציפת מסקרפונה חול אוראו רוטב פטל לקינוח מושחת
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

טראפלס שקדים

טראפלס שוקולד שקדים

מתכון לשבועות

קינוחי גבינה לוטוס

קינוח טעים לשבת ולחגים

עוגת שוקולד לבבית

עוגת שוקולד לבבית עם הרבה שוקולד תותים ובננות

סופגניות לוטוס

סופגניות לוטוס אווריריות במיוחד

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!