רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טירמיסו הטוב ביותר שתאכלו
מתכון

טירמיסו הטוב ביותר שתאכלו

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

טירמיסו מטריף וטעים יותר ממסעדות רבות

מכינים את הקרמה:
בבן מארי (קערה מעל סיר כשהאדים מחממים את הקערה ללא מגע ישיר במים) מקציפים עם מטרפה ידנית את החלמונים, הסוכר והמרסלה עד שהתערובת מסמיכה, מעט תופחת ומקבלת צבע קרמי. מורידים מהאש וממשיכים לערבב עוד דקה.
מצננים כ 20 דקות.
מכניסים פנימה את המסקרפונה ומערבבים עד לאיחוד. מכניסים למקרר.
בינתיים מקציפים את השמנת עם האבקת סוכר לקצפת קשה (זהירות לא לשבור אותה).
מאחדים עם הקרמה והמסקרפונה בתנועות קיפול עדינות.
המילוי יראה מעט דליל אך המקרר יתמצק.

מכינים את השכבה הראשונה.
מערבבים את המים הפושרים עם האספרסו והליקר. טובלים לשניה (אבל ממש שנייה! מעבר לזה הבישקוט יהיה רך מדי) את הבישקוטים מכל צד ומסדרים בתבנית.
מעל שופכים חצי המילוי. מכינים קומה נוספת של בישוקטים ומסיימים עם שאר המילוי.

אני אוהב לפזר אבקת קקאו בעת ההגשה.
 
אם רוצים להכין מראש עדיף לקצוץ דק עם סכין שוקולד מריר ולפזר.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות