1. מפשירים בצק עלים במקרר ללילה
2. מטגנים במחבת עם 4 כפות שמן, 1 בצל גדול חתוך לקוביות עד להזהבה קלה ומוסיפים 500 גרם בשר בקר טחון טרי
3. מפוררים בעזרת כף עץ עד שמשנה את צבעו לאפור
4. מוסיפים 100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק וחופן פטרוזיליה קצוצה
5. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט ו2 כפות סילאן.
6. לאחר שהמלית התקררה פותחים את הבצק ומרדדים אותו מעט (כי הוא כבר מרודד)
7. משאירים פס באמצע למילוי וחותכים בעזרת סכין חדה רצועות של ס"מ משיני הצדדים
8. שמים את כל המילוי באמצע וסוגרים כמו שהראתי בסרטון כמו צמה
9. מרימים עם עוד מישהו את הבצק לתבנית עם נייר אפייה וסוגרים בעדינות לצורת טבעת ומהדקים בחיבור
(ניתן לחתוך לחצי ולעשות שתי רולדות)
10. מורחים מעל ביצה עם 2 כפות מים וכפית סילאן
11. זורים שומשום שחור ולבן (מוסיף מאוד) ומכניסים לתנור שחומם על 175 מעלות למשך 40-50 דק עד שמקבלים צבע יפה למעלה ולמטה.
רוטב פטריות
1. מתגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים דק להזהבה
2. מוסיפים 2 קופסאות פטריות שמפיניון טריות
3. מערבבים עד שהם מקבלות צבע
4. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף
5. מוסיפים מעט מים ונותנים לרוטב להצטמצם מעט.
בתיאבון (: