רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בורקס בשר עם רוטב פטריות
מתכון

בורקס בשר עם רוטב פטריות

כ-35 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

לבורקס בשר

לרוטב פטריות

אופן ההכנה

מומלץ לאירוח או לחגים, טעים בטירוף וגונב את ההצגה!

מוכנים למעדן טעים שיגרום לחושי הטעם שלכם לשיר?

קבלו את המתכון המושלם עבורכם: בורקס בשר עם רוטב פטריות משגע מבצק עלים שיוציא אתכם מדעתכם!

המאפה הזהוב הזה עמוס בבשר טחון ובצל שעטופים בבצק עלים פריך וחמאתי.

ואז מגיע רוטב הפטריות העשיר שנמזג מלמעלה שבאמת מעלה את המנה הזו לגבהים אחרים, ומעניק ערימות של טעם אומאמי אדמתי לכל ביס.

בין אם אתם מחפשים חטיף, ארוחת צהריים טעימה או מנה ראשונה מענגת, בורקס הבשר ופטריות הזה לא יאכזב אתכם.

אז הפשילו שרוולים, שימו את הסינר וקדימה לבשל!

 

איך מכינים בורקס בשר עם רוטב פטריות

1. מפשירים בצק עלים במקרר ללילה

2. מטגנים במחבת עם 4 כפות שמן, 1 בצל גדול חתוך לקוביות עד להזהבה קלה ומוסיפים 500 גרם בשר בקר טחון טרי

3. מפוררים בעזרת כף עץ עד שמשנה את צבעו לאפור

4. מוסיפים 100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק וחופן פטרוזיליה קצוצה

5. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט ו2 כפות סילאן.

6. לאחר שהמלית התקררה פותחים את הבצק ומרדדים אותו מעט (כי הוא כבר מרודד)

7. משאירים פס באמצע למילוי וחותכים בעזרת סכין חדה רצועות של ס"מ משיני הצדדים

8. שמים את כל המילוי באמצע וסוגרים כמו שהראתי בסרטון כמו צמה

9. מרימים עם עוד מישהו את הבצק לתבנית עם נייר אפייה וסוגרים בעדינות לצורת טבעת ומהדקים בחיבור
(ניתן לחתוך לחצי ולעשות שתי רולדות)

10. מורחים מעל ביצה עם 2 כפות מים וכפית סילאן

11. זורים שומשום שחור ולבן (מוסיף מאוד) ומכניסים לתנור שחומם על 175 מעלות למשך 40-50 דק עד שמקבלים צבע יפה למעלה ולמטה. 


רוטב פטריות
1. מתגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים דק להזהבה

2. מוסיפים 2 קופסאות פטריות שמפיניון טריות

3. מערבבים עד שהן מקבלות צבע

4. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף

5. מוסיפים מעט מים ונותנים לרוטב להצטמצם מעט.

 

הצעות הגשה לבורקס בשר עם רוטב פטריות

  1. פזרו למעלה עשבי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה או כוסברה לתוספת של צבע וטעם, והגישו עם סלט ירוק מרענן ופשוט.
  2. הגישו עם פירה או ירקות צלויים בצד אם בא לכם ארוחת ערב קלילה.

 

בא לכם לשדרג? לחצו כאן ותוכלו למצוא מאפי בשר נוספים

בתיאבון (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת בורקס בשר עם רוטב פטריות

תנו לבשר לנוח

לפני שמניחים את מלית הבשר בתוך הבצק, עליכם לוודא שנתתם לו מספיק זמן להתקרר לחלוטין. זה ימנע מהבצק להיות רטוב ובלתי ניתן לעבודה.

תנו לבשר לנוח

הברישו את בורקס הפטריות בביצה

לפני הכנסת הבורקס פטריות לתנור, יש למשוח בביצה את המאפה כדי ליצור מראה זהוב ומבריק

הברישו את בורקס הפטריות בביצה

שאלות נפוצות להכנת המתכון

ללא ספק! המתכון בורקס בשר ופטריות הזה גמיש במיוחד וניתן לשינוי בהתאם להעדפותיך.
בהחלט! אתם חופשיים להשתמש בפטריות שיטאקי, קרמיני או פורטובלו, או כל מגוון אחר של פטריות שעושה לכם חשק.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות