רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
דג אפוי בנייר אפייה
מתכון

דג אפוי בנייר אפייה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

דג עסיסי וטעים ברמות אחרות

חולטים את הברוקולי במים רותחים 3 דקות ומוציאים למי קרח לעצירת הבישול.
חותכים את הגזרים לחצאים, את הבצל לשמיניות (את השאלוט לחצאים) מושחים בשמן זית ומלח וצולים בתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה.
אחכ חותכים את הגזר לחתיכות קטנות יותר.
בתנור בחום של 200 מעלות 

מכניסים את כל הירקות לקערה מתבלים בטימין, מלח, פלפל ושמן זית.
את הפילטים מתבלים במלח ופלפל.

פותחים 4 ניירות אפייה. במרכז כל נייר מניחים:
 2 פילטים על הצד של העור, מגוון ירקות,פרוסות שום, טימין ו 2 כפות יין לבן וסוגרים את הקצוות הרמטית.
מכניסים לתנור ל20 דקות בחום 200 מעלות.
מגישים עם לימון.

הדג יוצא עסיסי ברמות אחרות.
מומלץ מאד!!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות