רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מתכון לקרפ
מתכון

מתכון לקרפ

כ-35 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קרפ ביתי טעים במיוחד וקל להכנה!

בקערה (אין צורך במיקסר) אחת עם מטרפה מוזגים את המים, חלב, סוכר, תמצית וניל שמן מלח ולבסוף את הביצים, טורפים את הבלילה מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לאיחוד חומרים.
הגענו לשלב הכי חשוב, אז לא להתעצל (;
יש לסנן את הבלילה כך שכל גושי הקמח יתפרקו ויתמזגו עם הנוזלים.
לתת למסה לנוח במקרר לפחות חצי שעה.
לחמם מחבת, למזוג מעט שמן ובעזרת מפית נייר יש לשמן את כל המחבת.
למזוג בעזרת מצקת בינונית על המחבת כך שכל הבלילה תכסה את המחבת, חשוב שהשכבה תהייה דקה (בקרפ השני שלישי כבר תבינו את הכמויות).
להרים עם סכין את השוליים לוודא שהזהיב מלמטה  להפוך למס' שניות ו...זהו :) 
לבריאות ובתיאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות