רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
וופל בלגי
מתכון

וופל בלגי

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון לוופל בלגי ביתי

1. בקערה גדולה, מקציפים ביחד את הקמח, עמילן תירס, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וסוכר. יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים ומוסיפים חמאה, ביצים ותמצית וניל.

2. מקציפים את החומרים יבשים עד לקבלת תערובת אחידה, ולאחר מכן מקציפים את כל החומרים יחד. מקציפים במרץ עד שהבלילה נהיית חלקה. מקציפים חמאה מומסת עד שזה כבר שולב לחלוטין.

3. מניחים את הבלילה בצד לנוח במשך 15 דקות.

4. מחממים את המתקן של הוופל בלגי. מרססים טיפה שמן על מנת שהבלילה לא תידבק למכשיר.

5. יוצקים 3/4 - 1 כוס מהבלילה על המכשיר. הופל נהיה מוכן רק כאשר הוא נהיה מוזהב ופריך משני הצדדים.

6. מגישים מיד עם שוקולד נוטלה או מייפל :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות