רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בלינצ'ס במילוי תפוחי-אדמה
מתכון

בלינצ'ס במילוי תפוחי-אדמה

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בלינצ'ס במילוי תפו"א

לערבב עם כף:  קמח, א. אפייה, ביצים, מים ומלח. העירבוב צריך להיות מהיר, על-מנת שלא יווצרו גושים בתערובת (ניתן לערבל גם במיקסר). לקחת כף מהתערובת ולשפוך על מחבת חמה מרוחה במעט שמן. כשנוצרות בועות בבצק, להפוך ולטגן את הצד השני כדקה.

המילוי:

לקצוץ בצל ולטגן. לבשל תפו"א קלופים וחתוכים, במים מלוחים - עד לריכוך. למעוך את תפו"א לפירה ולערבב עם הבצל המטוגן. 

למלא את הבלינצ'ס בפירה - וממש לפני ההגשה לטגן אותם, כדי שיהיו קריספיים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות