רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בלינצ'ס במילוי תפוחי-אדמה

מתכון

בלינצ'ס במילוי תפוחי-אדמה

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

בלינצ'ס במילוי תפו"א

לערבב עם כף:  קמח, א. אפייה, ביצים, מים ומלח. העירבוב צריך להיות מהיר, על-מנת שלא יווצרו גושים בתערובת (ניתן לערבל גם במיקסר). לקחת כף מהתערובת ולשפוך על מחבת חמה מרוחה במעט שמן. כשנוצרות בועות בבצק, להפוך ולטגן את הצד השני כדקה.

המילוי:

לקצוץ בצל ולטגן. לבשל תפו"א קלופים וחתוכים, במים מלוחים - עד לריכוך. למעוך את תפו"א לפירה ולערבב עם הבצל המטוגן. 

למלא את הבלינצ'ס בפירה - וממש לפני ההגשה לטגן אותם, כדי שיהיו קריספיים.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות