רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פאי אגוזים
מתכון

פאי אגוזים

כ-60 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי

קלתית

אופן ההכנה

קינוח טעים וקל להכנה המורכב מקלתית בצק פריך עדין וחמאתי במילוי אגוזים מקורמלים

לשים את חומרי הבצק הפריך, מניחים במקרר לשעה.

בנתיים מכינים את המילוי - בסיר מחממים חמאה עם סוכר וסילאן, מערבבים עד שהכל מתערבב לעיסה אחידה. מוספים אגוזים ומערבבים , ומבלים מספר דקות, מכבים את האש ומצננים מעט. 

מרדדים את הבצק , מניחים בתבנית פאי, מעבירים את המילוי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כחצי שעה. עד שהבצק מזהיב. מצננים את הפאי ומגישים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון פאי שוקולד
כ-50 דקות בינוני כשר פרווה
תמונה של מתכון טארט תפוחים וקרם שקדים
כ-45 דקות בינוני כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות