רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פאי אגוזים
מתכון

פאי אגוזים

כ-60 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי

קלתית

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קינוח טעים וקל להכנה המורכב מקלתית בצק פריך עדין וחמאתי במילוי אגוזים מקורמלים

לשים את חומרי הבצק הפריך, מניחים במקרר לשעה.

בנתיים מכינים את המילוי - בסיר מחממים חמאה עם סוכר וסילאן, מערבבים עד שהכל מתערבב לעיסה אחידה. מוספים אגוזים ומערבבים , ומבלים מספר דקות, מכבים את האש ומצננים מעט. 

מרדדים את הבצק , מניחים בתבנית פאי, מעבירים את המילוי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כחצי שעה. עד שהבצק מזהיב. מצננים את הפאי ומגישים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון טארט שוקולד קפה פיסטוק
כ-100 דקות בינוני כשר חלבי
תמונה של מתכון פאי לימון משגע
כ-120 דקות בינוני כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות