רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
פאי אגוזים

מתכון

פאי אגוזים

כ-60 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי
קלתית

אופן ההכנה

קינוח טעים וקל להכנה המורכב מקלתית בצק פריך עדין וחמאתי במילוי אגוזים מקורמלים

לשים את חומרי הבצק הפריך, מניחים במקרר לשעה.

בנתיים מכינים את המילוי - בסיר מחממים חמאה עם סוכר וסילאן, מערבבים עד שהכל מתערבב לעיסה אחידה. מוספים אגוזים ומערבבים , ומבלים מספר דקות, מכבים את האש ומצננים מעט. 

מרדדים את הבצק , מניחים בתבנית פאי, מעבירים את המילוי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כחצי שעה. עד שהבצק מזהיב. מצננים את הפאי ומגישים.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות