רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חרוסת לפסח
מתכון

חרוסת לפסח

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון לחרוסת כשרה לפסח

1. מבשלים את היין על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הפירות ותבלינים.

2. מבשלים עד שהפרי המיובש והיין הופכים לסירופ סמיך (כ- 15 דקות)

3. מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.

4. במעבד מזון, קוצצים את השקדים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

5. מוסיפים תערובת פירות למעבד מזון וטוחנים עד שהפרי מתחיל להתמזג לתוך התערובת.

6. מעבירים את הפרי לקערה ומערבבים היטב עם שקדים.

7. מוסיפים את המיץ תפוזים.

8. מגישים בטמפרטורת החדר לארוחת ליל הסדר (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות