מצרכים למתכון בורמוואלוס

מצרכים למתכון
1 יחידה תוספת של גבינות, חומוס או ממרח שוקולד
15 יחידות מצות
0.5 כפית מלח
3 יחידות ביצים

אופן הכנת לביבות של פסח - מתכון לבורמוואלוס כשר לפסח

הערה: אפשר לעשות כל כמות אבל לשמור על היחס של ביצה אחת על כל 5 מצות.

1. שוברים את המצות בקערה גדולה ומכסים במים- משרים 20 דקות לפחות.

2. כשהמצות מתרככות סוחטים מהם את המים היטב (חשוב) ושמים את העיסה שנותרה בקערה.

3. מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים היטב את התערובת.

4. יוצרים עיגולים בינוניים (קציצות בצורת אליפסה בערך בגודל של ביצה) ומטגנים במחבת בשמן חצי עמוק (3 ס״מ של שמן בערך).

5. מניחים את ה״קציצות״ במחבת ומשטחים מעט.

6. כשהצד התחתון משחים הופכים ומטגנים את הצד השני.

7. מתאים לאכול עם גבינות, חומוס, ממרח שוקולד ובעצם כל דבר..


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבורמוואלוס לביבות של פסח מתכון לפסח מתכון בורמוואלוס
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

רוטב אלפרדו

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

מתכון לקציצות בשר

מתכון נהדר עם תיבול מיוחד לקבב עם שומן כבש

קובנה תימנית

הפינוק של שבת

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!