רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בורמוואלוס

מתכון

בורמוואלוס

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

לביבות של פסח - מתכון לבורמוואלוס כשר לפסח

הערה: אפשר לעשות כל כמות אבל לשמור על היחס של ביצה אחת על כל 5 מצות.

1. שוברים את המצות בקערה גדולה ומכסים במים- משרים 20 דקות לפחות.

2. כשהמצות מתרככות סוחטים מהם את המים היטב (חשוב) ושמים את העיסה שנותרה בקערה.

3. מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים היטב את התערובת.

4. יוצרים עיגולים בינוניים (קציצות בצורת אליפסה בערך בגודל של ביצה) ומטגנים במחבת בשמן חצי עמוק (3 ס״מ של שמן בערך).

5. מניחים את ה״קציצות״ במחבת ומשטחים מעט.

6. כשהצד התחתון משחים הופכים ומטגנים את הצד השני.

7. מתאים לאכול עם גבינות, חומוס, ממרח שוקולד ובעצם כל דבר..


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות