רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדת תמרים
מתכון
כ-30 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי

לרולדה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגיות תמרים מטריפות שמתחסלות ברגע

במעבד מזון מכניסים את הקמח, אבקת אפייה, הסוכר והסוכר וניל ומעבדים כחצי דקה. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים לתערובת פרורית.

מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, והתפוזים ומעבדים.. תוך כדי הפעולה מוסיפים את השמן עד שנוצר כדור בצק.

מעבירים למשטח עבודה ולשים קצת ידנית .
הבצק צריך להיות רך מאד. אם יבש להוסיף עוד קצת שמן.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

לאחר מכן מחלקים ל 4 חתיכות, מקמחים משטח עבודה ומתחילים לרדד. בגלל שהבצק רך ומעט רטוב צריך להוסיף קמח עד שהרידוד נעים והבצק לא נדבק למשטח עבודה.

מרדדים הכי דק שאפשר, מורחים שכבת של ממרח תמרים, מתבלים בקינמון ואגוזי מלך קצוצים דק. מגלגלים מקצה לקצה.
ומניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה כשהחיבור של הבצק פונה למגש.

עם סכין דקה וחלקה חורצים לעוגיות כמעט עד הסוף.
מאבקים באבקת סוכר ומכניסים לתנור במצב טורבו, על חום 170 מעלות, עד הזהבה. (כ 20 דקות).
לאחר צינון מפזרים אבקת סוכר מעל.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות