רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בצלים ממולאים
מתכון

בצלים ממולאים

כ-60 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

ריבת בצל

אופן ההכנה

בצלים מלאים בריבת בצל,סלק, אורז וירק

חורצים את הבצלים הלבנים באמצע עד למרכז ומכניסים למים רותחים כרבע שעה. התהליך ירכך את הבצלים ויפריד בין העלים.מסננים ומפרידים את עלי הבצל.

מכניסים לסיר עם מים רותחים וכף מלח את האורז ומבשלים חצי בישול (כ 6 דקות). מסננים.

מכינים ריבת בצל
חותכים את הבצלים הסגולים לרצועות ומטגנים במחבת עם 4 כפות שמן עד לריכוך וקרמול. מוסיפים את החומץ והסוכר מערבבים מעט ומוסיפים את היין האדון. מבשלים על אש נמוכה עד שמצטמצם לריבה. מצננים.

מערבבים את האורז, הריבת בצל, הרסק, הירק והתבלינים. מגרדים פנימה בפומפיה דקה 2 סלקים. מערבבים.
חוסטים פנימה את הלימון. 

ממלאים את הבצלים. לא הדוק מדי כיוון והאורז יתפח מעט עם הבישול.
מסדרים בצורה יפה בסיר סוטאז' כשהסגירה כלפי מטה.
חותכים את שאר הסלקים לרבעים ומניחים מעל. בצלים קטנים שלא מולאו נשים מעל.
 אם יש נוזלי סלק בשקית הואקום לשפוך פנימה.
ממלאים את הסיר במים רותחים עד לכיסוי הבצלים. מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה כחצי שעה עד שעה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון דים-סאם צמחוניים
כ-60 דקות בינוני כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות