רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז
מתכון

ההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבראוניז:

לקצפת:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בראוניז עם קצפת פליאו טעיםםם ושוקולדי

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות 
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו בקערה גדולה בפולסים של 30 שניות..
מוסיפים לשוקולד את המייפל ואת הביתים אחת אחת ולערבב תוך כדי.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד לאיחוד..
מכניסים לאפייה למשך 15 דקות ומוציאים לצנן.
בנתיים מכינים את הקצפת.. 
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד למרקם רך, מוסיפים את השמנת והדבש ומקציפים עד לקצפת רכה ויציבה, מכניסים לשקית זילוף ושומרים עד להרכבת העוגה..

אני הוספתי בין השכבות דף דק של שוקולד מריר סתם ליצירת עוד שכבה ולהגדלת כמות הקצפת

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות