רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
דג בקלה בתנור
מתכון

דג בקלה בתנור

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתלבטים כל שישי איזה דג להכין ? קבלו את המתכון הזה, דג בקלה בתנור קל להכנה וטעים סוף הדרך

האם אתם מוכנים למתכון בקלה בתנור טעים וקל להכנה שיוציא אתכם מדעתכם? הגעתם למקום הנכון!

בקלה אפויה עם לימון, כורכום, מלח ואורגנו מיובש היא המנה האולטימטיבית. בחמש דקות של הכנה, אתם יכולים לקבל מנה של בקלה לחה ועסיסית, מלאה בטעמים של לימון חריף וכורכום חמים ואדמתי.

זה מסוג המנות שיגרמו לכם לרקוד ולשיר במטבח.

 

איך מכינים דג בקלה בתנור

• מטבלים את הדג במרנדה מיץ לימון, מלח, כורכום, וקצת שום כתוש.
• לאחר מכן בקערה נפרדת יש לשים קמח, אורגנו יבש, פפריקה, ותבלין דג.
• יש לקמח כל דג, ולהניח על תבנית אפייה.
• אחרי שקמחנו את כל הדגים והנחנו על תבנית האפייה, יש לרסס בספריי שמן את כל הדגים ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד שנהיה קצת קריספי.

 

איך אופים דג בקלה?

ראשית, אתם צריכים מגש אפייה אם אתם רוצים לאפות פילה בקלה בתנור. רצוי מגש אפייה מזכוכית. אפשר גם לשים את הדג על פיסת נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה ולאפות כך. יש לאפות דג בקלה ב-205°C, שזו הטמפרטורה הטובה ביותר.

 

כמה זמן אני צריך לבשל בקלה?

התשובה היא בין 10 ל-12 דקות, תלוי עד כמה עובי הבקלה.
אין לבשל את פילה הדג זמן רב מדי, אחרת הם יהפכו יבשים וצמיגיים.

 

אפשר להשתמש בבקלה קפואה?

כן. לפני הבישול, הניחו לבקלה הקפואה להפשיר בטמפרטורת החדר.
הקפידו לייבש את פילה הדג כדי להיפטר מנוזלים מיותרים.

 

הצעות הגשה לבקלה בתנור

  1. עבור מנה מסורתית הגישו עם אורז מאודה
  2. לטוויסט יווני הגישו את הבקלה עם רוטב צזיקי מרענן
  3. לצד עגבניות סלט חמוץ שייתן קונטרה
ניסית את המתכון? איך יצא?
(2.2) | 30 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות