רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
אצבעות שוקולד
מתכון

אצבעות שוקולד

כ-15 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

סירופ

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

אם אתם אנשים של שוקולד זהו המתכון בשבילכם, אצבעות מרוחות סירופ מתוק במילוי שוקולד נפלא וטעים

• נערבל יחד את כל החומרים מלבד המצרכים שמיועדים לסירופ ומלבד המלח בוו לישה, ולאחר מספר דקות נוסיף את הקורט מלח ונמשיך ללוש.
• ניתן לבצק לתפוח במקום חמים, ולאחר שהוא תפח נוציא ממנו את האוויר וניתן לו שוב תפיחה של כחצי שעה.
• להכין את הצורה על פי התמונה מתחת, ולתת לבצק לתפוח שוב.
• לשים במילוי מה שאוהבים, מומלץ שוקולד חלב - אפשר גם שוקולד מריר או לבן או כל העולה על רוחכם, כל אחד לפי טעמו.
• למרוח מעל בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה.
• לאחר שהאצבעות מוכנות נמרח אותן בסירופ שהכנו מראש.

אופן ההכנה לסירופ:
• ניקח סיר קטן, ונשים בתוכו כוס סוכר, 2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון. נרתיח את הכל ונערבב יחד.
• למרוח ישר איך שמוציאים מהתנור, ולכסות את התבנית במגבת.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות