רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות
מתכון

תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות

כ-35 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנת רוטב העגבניות:

לתערובת הקציצות:

בנוסף:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מנה משגעת של תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות מושלם!

לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד. 

את תפוחי האדמה לקלף, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות. 

להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר 20 דקות להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות . 

לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, להגיש חם ובתאבון .

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות