רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קציצות של שישי צהריים
מתכון

קציצות של שישי צהריים

כ-30 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קציצות בשר ותפוח אדמה

מגרדים את התפוחי אדמה בפומפיה גסה, שוטפים וסוחטים מנוזלים.
מפוררים לקערה גדולה.
מגרדים גם את הבצל בפומפיה גסה ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הבשר טחון, הביצים ומתבלים.
מוסיפים 2 כפות קמח ואת הסודה לשתיה. מערבבים . אם העיסה נוזלית מדי מוסיפים עוד כף קמח.
מכניסים למקרר לחצי שעה, יוצרים כדורים ומשטחים אותם לעובי סמ.
מטגנים בשמן עד לחצי גובה הקציצה עד שהקציצה נראית כמעט שרופה והופכים לצד השני. מעבירים לנייר סופג.
מעולה בפיתה, עם טחינה וסחוג.
מעולה עם אורז לבן.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות