רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טנזייה בנוסח מרוקאי אמיתי!
מתכון

טנזייה בנוסח מרוקאי אמיתי!

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים:

לתיבול:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

טנזייה בנוסח מרוקאי אמיתי ! מנה מושלמת לחג !

במחבת לשים 6 כפות שמן ולהקפיץ את השקדים הקלופים למשך 2 דקות עד לקבלת צבע זהוב. להוציא מהמחבת את השקדים ולשים את אגוזי המלך להקפיץ כחצי דקה ולהוציא מהמחבת.

לשים את רצועות הבצל הלבן ולטגן עד לשקיפות מלאה של הבצל ולערבב מדיי פעם. 

לאחר מכן להוסיף את הסוכר והקינמון ולערבב היטב. לבשל כ-10 דקות על אש בינונית עד לקבלת בצל מקורמל, לערבב מדיי פעם ולהוסיף את השזיפים והצימוקים. אני שמתי צימוקים בהירים ולא כהים, אך לשיקולכם. 

לערבב אל תוך התערובת מעט מן השקדים ולבשל כ-5 דקות נוספות. 

להגיש לצלחת ולפזר מעל את אגוזי המלך והשקדים. 

מומלץ להגיש לצד אורז לבן. 

לבריאות ומאחלת לכם שנה טובה ומתוקה!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות