מצרכים למתכון שוקיי עוף בסילאן

מרכיבים
1.25 כוסות סילאן
1 טיפה מלח
1 כוס שמן
1 טיפה פלפל
1 קילוגרם שוקיי עוף
בנוסף -
1 יחידה מעט שומשום
1 יחידה פלפל שישקה (פלפל אדום מתוק)

אופן הכנת שוקיי עוף בסילאן - מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

1. את שוקיי העוף לנקות היטב, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור. לשים במחבת כרבע כוס שמן ולטגן את העוף עד לבישול והזהבה משני הצדדים.

2. לאחר שהעוף הזהיב, להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן. להקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

3. לאחר מכן לסדר את העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום

להגיש חם ובתאבון !

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשוקיי עוף בסילאן עוף סילאן טעים חגיגי מרשים קל להכנה שומשום
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פאי רועים

מתכון לפאי רועים מעולה של שכבת בשר בקר ומעל שכבת פירה רכה

גיוזה

קרפלעך מבושלים ומטוגנים ממולאים בבשר טחון עם תוספות פריכות להפליא

מתכון קל לפסח

עוגיות אגוזים לפסח

עוגיות אגוזים כשרות לפסח - פריכות וכן גם בעלות טעם מיוחד מאוד

עוגת הבית משגעת

עוגת הבית טעימה ומתוקה במיוחד

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!