מצרכים למתכון שוקיי עוף בסילאן

מרכיבים
1.25 כוסות סילאן
1 טיפה מלח
1 כוס שמן
1 טיפה פלפל
1 קילוגרם שוקיי עוף
בנוסף -
1 יחידה מעט שומשום
1 יחידה פלפל שישקה (פלפל אדום מתוק)

אופן הכנת שוקיי עוף בסילאן - מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

1. את שוקיי העוף לנקות היטב, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור. לשים במחבת כרבע כוס שמן ולטגן את העוף עד לבישול והזהבה משני הצדדים.

2. לאחר שהעוף הזהיב, להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן. להקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

3. לאחר מכן לסדר את העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום

להגיש חם ובתאבון !

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשוקיי עוף בסילאן עוף סילאן טעים חגיגי מרשים קל להכנה שומשום
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

מוסקה

מתכון מיוחד למוסקה עם קציצות בשר, תפוח אדמה, עגבניות וחצילים

סלט הטונה הפיקנטי של אורלי

סלט בריא, עתיר חלבון דל שומן, עם ירקות שמושלם גם למריחה בכריך.

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!