רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
שוקי עוף בסילאן
מתכון

שוקי עוף בסילאן

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

לקישוט

מרכיבים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

1. את שוקיי העוף לנקות היטב, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור. לשים במחבת כרבע כוס שמן ולטגן את העוף עד לבישול והזהבה משני הצדדים.

2. לאחר שהעוף הזהיב, להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן. להקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

3. לאחר מכן לסדר את העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום

להגיש חם ובתאבון !

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות