לכל קטגוריות המתכונים
שוקי עוף בסילאן

מתכון

שוקי עוף בסילאן

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

לקישוט
מרכיבים

אופן ההכנה

מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

1. את שוקיי העוף לנקות היטב, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור. לשים במחבת כרבע כוס שמן ולטגן את העוף עד לבישול והזהבה משני הצדדים.

2. לאחר שהעוף הזהיב, להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן. להקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

3. לאחר מכן לסדר את העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום

להגיש חם ובתאבון !


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות