מצרכים למתכון קרם ברולה

מצרכים למתכון
5 יחידות חלמונים
0.5 ליטר שמנת מתוקה
0.5 כוס סוכר לבן
0.5 יחידה מקל וניל

אופן הכנת מתכון לקרם ברולה הקלאסי

המתכון מטה הוא לקרם ברולה הקלאסי.
לקרם ברולה הדרים מוסיפים לחלב חצי גרידת תפוז וחצי גרידת לימון ועוד רבע כוס סוכר.
ומסננת במסננת דקה לפני המזיגה לכלים.

1. מחממים תנור ל-140 מעלות.
2. בסיר בינוני על אש בינונית, שמים את השמנת ואת הסוכר הלבן.
3. מביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב.
4. בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים.
5. יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי תוך כדי ערבוב מתמיד ומהיר על מנת למנוע מהביצים להתקרש.
6. מסננים את התערובת. בעזרת כף מוציאים את שכבת הבועות (במידה ונוצרה) ויוצקים לכלים.
(אפשר לכל כלי חסין חום בתנאי שהגדלים יהיו דומים כדי שזמני האפייה יהיו שווים)
7. מניחים את הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.
8. אופים כ-30 דקות ומצננים היטב. את פני הקרם מכסים בניילון נצמד (ממש צמוד לקרם)
9. לפני ההגשה מפזרים סוכר דק דק מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקרם ברולה בורלה קרם קרם בורלה קלאסי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

רוגלך

רוגלך פרווה מטריפי חושים

מופלטה למימונה

מתכון למופלטות למימונה היישר מהמטבח המרוקאי

לביבות גבינה מטוגנות

לביבות קצת שונות העשויות מגבינה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!