סופגניות אשל ביתיות קטנות קטנות
1. מערבבים את הביצים, האשל, התמצית וניל והסוכר
2. מוסיפים את הקמח לתערובת בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה אחידה
3. מחממים סיר קטן עם שמן לטיגון בגובה של 5 ס״מ בערך, כאשר השמן רתח מנמיכים את האש
4. בעזרת 2 כפות מורידים מן הבלילה אל השמן, כל פעם כמות של חמי כף מן הבלילה
*לעבוד לאט וקרוב לשמן, שלא ישפריץ
5. נותנים לסופגניות להיטגן בערך 3 דקות בכל צד
6. לאחר הטיגון מניחים את הסופגניות על נייר סופג ומחוררים עם מזלג
7. נותנים לסופגניות לנוח ולהתקרר מעט ומפזרים מעליהן אבקת סוכר
יאמייי :)