רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
כנאפה
מתכון
כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לכנאפה

לסירופ

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

כנאפה ביתי הכי טעים שיש

1. ממיסים את החמאה, מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים
2. מערבבים עם החמאה המומסת
3. מרפדים את המחבת במחצית מהקדאיף
4. מסדרים את הגבינה עיזים מעל השיערות קדאיף בצורה יפה ואחידה
5. מפזרים מעל את האגוזים ומכסים בשכבה נוספת של קדאיף
6. מהדקים היטב ומניחים על להבת הגז ומטגנים עד הזהבה כ- 4 דקות
7. הופכים בזהירות ומטגנים מהצד השני
8. מרתיחים את חומרי הסירופ כ- 15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך
9. יוצקים מעל הכנאפה
10. זהו בתיאבון (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות