לכל קטגוריות המתכונים
כנאפה

מתכון

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לכנאפה
לסירופ

אופן ההכנה

כנאפה ביתי הכי טעים שיש

1. ממיסים את החמאה, מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים
2. מערבבים עם החמאה המומסת
3. מרפדים את המחבת במחצית מהקדאיף
4. מסדרים את הגבינה עיזים מעל השיערות קדאיף בצורה יפה ואחידה
5. מפזרים מעל את האגוזים ומכסים בשכבה נוספת של קדאיף
6. מהדקים היטב ומניחים על להבת הגז ומטגנים עד הזהבה כ- 4 דקות
7. הופכים בזהירות ומטגנים מהצד השני
8. מרתיחים את חומרי הסירופ כ- 15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך
9. יוצקים מעל הכנאפה
10. זהו בתיאבון (:


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות