רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוגעלך ללא גלוטן
מתכון

רוגעלך ללא גלוטן

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

זיגוג

מלית תמרים

מלית שוקולד

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רוגעלך פרווה עם ממרח שוקולד/ תמרים מיוחד והפעם ללא גלוטן

1. מערבבים בקערה שמרים, סוכר ושליש כוס מים

2. מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח, האבקת אפיה, סוכר ומלח

3. יוצרים גומה במרכז ומכניסים את תערובת השמרים, החלמונים, השמן ושאר המים

4. מערבבים במיקסר למשך 7-8 דקות עד לקבלת בצק במרקם רק ואחיד

5. מכסים את הקערה בנילון נצמד ומשאירים להתפחת בטמפרטורת החדר במשך שעה

6. מרדדים את הבצק לעלב בעובי 1 ס״מ וחתכים למשולשים

7. מורחים את המלית על המשולשים ומגלגלים מבסיס המשולש לקודקוד

8. מניחים את הרוגעלכים בתבנית ומשאירים להתפחה בטמפרטורת החדר ל20-30 דקות

9. טורפים את הביצה ביחד עם החומץ ומברישים את הרוגעלכים

10. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ל15 דקות

11. לאחר מכן ממשיכים את האפיה בחום של 175 מעלות ל15 דקות

12. מכינים סירופ סוכר- מרתיחים את כוס המים ומוסיפים אליה את הסוכר, מערבבים היטב שכל הסוכר ימס

13. מוציאים את הרוגעלכים ומברישים בסירופ הסוכר

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות