מצרכים למתכון רוגעלך ללא גלוטן

בצק
1.3 כוסות מים
500 גרם קמח ללא גלוטן (תגמיש)
100 יחידות מ״ל שמן
50 גרם שמרים
0.25 כפית מלח
3 יחידות חלמונים
1 כפית אבקת אפיה
0.25 כוס סוכר
זיגוג
0.5 כוס סוכר
1 כפית חומץ
1 כוס מים
1 יחידה ביצה
מלית תמרים
1 חופן אגוזי מלך
100 גרם ממרח תמרים
מלית שוקולד
100 גרם ממרח שוקולד
3 כפות קקאו

אופן הכנת מתכון רוגעלך ללא גלוטן - רוגעלך פרווה עם ממרח שוקולד/ תמרים מיוחד והפעם ללא גלוטן

1. מערבבים בקערה שמרים, סוכר ושליש כוס מים

2. מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח, האבקת אפיה, סוכר ומלח

3. יוצרים גומה במרכז ומכניסים את תערובת השמרים, החלמונים, השמן ושאר המים

4. מערבבים במיקסר למשך 7-8 דקות עד לקבלת בצק במרקם רק ואחיד

5. מכסים את הקערה בנילון נצמד ומשאירים להתפחת בטמפרטורת החדר במשך שעה

6. מרדדים את הבצק לעלב בעובי 1 ס״מ וחתכים למשולשים

7. מורחים את המלית על המשולשים ומגלגלים מבסיס המשולש לקודקוד

8. מניחים את הרוגעלכים בתבנית ומשאירים להתפחה בטמפרטורת החדר ל20-30 דקות

9. טורפים את הביצה ביחד עם החומץ ומברישים את הרוגעלכים

10. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ל15 דקות

11. לאחר מכן ממשיכים את האפיה בחום של 175 מעלות ל15 דקות

12. מכינים סירופ סוכר- מרתיחים את כוס המים ומוסיפים אליה את הסוכר, מערבבים היטב שכל הסוכר ימס

13. מוציאים את הרוגעלכים ומברישים בסירופ הסוכר


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרוגעלך ללא גלוטן רוגעלך רוגעלך פרווה רוגעלך ללא גלוטן ללא גלוטן פרווה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

ניוקי ללא גלוטן

ניוקי ללא גלוטן ברוטב רוזה

רוגעלך ללא גלוטן

רוגעלך פרווה עם ממרח שוקולד/ תמרים מיוחד והפעם ללא גלוטן

לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי

לחם שום עם זמן זית וזעתר מתכון של אורלי קל להכנה

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד שולה רחום מהספר טעם לחיים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!