לכל קטגוריות המתכונים
וופל בלגי ללא גלוטן

מתכון

וופל בלגי ללא גלוטן

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

וופל בלגי באותו הטעם ואותה הצורה אבל ללא גלוטן

1. מחממים את החלב שקדים

2. מוסיפים את השמן קוקוס, הסוכר, והתמצית וניל

3. מערבבים לתערובת חלקה

4. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם וטורפים היטב

5. מנפים פנימה את הקמח והאבקת אפיה

6. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה מגושים

7. מחממים את מחבת הוופל, יוצקים מן הבלילה פנימה ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה

8. מגישים עם אבקת סוכר מעל

 


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות